rplabda Országos Kiemelt U14 Gyermek Bajnokság

Az utolsó sorsdöntő budapesti fordulón dőlt el a döntőbe kerülés! 

A legutóbbi jól sikerült szombathelyi fordulóban szerzett két győzelemmel újra felcsillant a döntős szereplés reménye tanítványaink előtt.

Április 2-án Budapesten a kaposvári csapattal kezdtünk. Egy szorosabb első szett után határozott jó nyitásokkal, pontos alapjátékkal, magabiztos sima győzelmet arattunk. Az első mérkőzésén a Hercules verte a Kaposvárt. Az utolsó mérkőzésre maradt a döntés! A győztes mehet a békéscsabai hat csapatos fináléba.

Két hihetetlenül motivált csapatnak szurkolhatott a sok érdeklődő. A kezdeti bizonytalanság után szépen visszajöttünk a mérkőzésbe. Sajnos a végső szó a hazaiaké volt. 1:0 A második szettben leradíroztuk a pályáról a vendéglátókat. 1:1 Sajnos nem tartott sokáig a lendület. Nagy különbséggel fordított a Hercules. 2:1 A negyedik szettben újra erőre kaptunk és végig irányítottuk a játékot, de sajnos az utolsó 3-4 pontnál rossz döntéseket hoztunk. 3:1

Egész évben sokat dolgoztunk. Év elején az elődöntős szereplés volt a kitűzött cél a csapat előtt. Végül egy mérkőzésre voltunk a döntős szerepléstől. Le a kalappal a lányok előtt. Játékban óriásit léptek előre ebben az évben. 

Hetedik helyen zártuk az országos küzdelem sorozatot. 2-3 hét lazább program következik. A folyamatos terhelés, a sorozatos hétvégi mérkőzések és a felvételik sokat kivettek a lányokból. Kell a feltöltődés! 

Egy-két kupán még részt veszünk. Építjük a jövő csapatait.

Résztvevők:

Németh Tekla

Fatér Jázmin

Szendrődi Rebeka

Héjj Lotti

Osbáth Nóra

Horváth Barbara

Dóka Gréta

Perintfalvi Anna

Gábriel Réka

Bolfán Boglárka

Sajben Lara

Plander Csenge

Szalai Csenge

Németh Blanka

Edzők:

Bedőcs Gergely és Széll Dániel

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 94 513 760 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 8.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak