Sportiskola szakosztályai

Szurkoljunk együtt Dévai Boginak

Hétfőn kelt útra a magyar női tornász-válogatott, hogy részt vegyenek a 32. Európa-bajnokságon, amelynek ezúttal Glasgow ad otthont. Az utazó keretben ott van a Szombathelyi Sportiskola versenyzője Dévai Boglárka is, aki még mindig szemtelenül fiatal, mégis rengeteg sikert ért el az utóbbi években.

Elég csak a tavalyi kolozsvári kontinensviadalra gondolni, ahol magabiztos versenyzéssel rukkolt ki. Ugrásban hosszú évek után szerzett ismét magyar érmet, kiváló versenyzés után bronzmedál került Dévai Boglárka nyakába. Ezt követően ugyanezen a szeren első helyen végzett a világkupa-sorozaton is. Idén viszont már nem csak az edzésekkel, versenyekkel kellett számolnia a szombathelyi tornásznak.

A továbbtanulás miatt nyelvvizsgára, majd érettségire készült Dévai Boglárka, emellett pedig új elemeket is gyakorolt a kontinensviadalra. A glasgow-i Európa-bajnokságon a felnőtt nők csütörtökön mérettetnek meg a selejtezőben. A csapatverseny döntőjét szombaton, míg a szerenkénti döntőket vasárnap rendezik. Az eredményekről természetesen beszámol a Hungarysport.hu is.

Oldalainkat 370 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak