Sportiskola nyári táboraira

NYÁRI ATLÉTIKA TÁBOR

FRISSÍTÉS! Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tájékoztató

Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

Sportiskola szakosztályai

Két Magyar Bajnoki címet és egy ezüstöt szereztünk Kecskeméten!

Hosszú évek óta nem rendeztek országso versenyt Kecskeméten, ám most összevont Magyar Bajnokságra vállalkoztak. A felnőtt versenyszámok mellett a veteránok, az U21-esek és az újonc korosztály küzdött a másfélszeres ranglista pontokért. (Csak a serdülő és az ifjúsági számokat rendezik majd meg Mohácson májusban.)

Nagyon régen volt már, hogy Magyar Bajnoki címet szereztünk utánpótlás versenyen, ebben az évben kettőt is begyűjtött a SZAK-Sportiskola. Mind a 4 játékosunk két versenyszámban állt asztalhoz, és nem okoztak csalódást.

Molnár Liza: Saját korosztályában, az U12-ben szerzett országos bajnoki címet! A vártnál azonban jobban meg kellett küzdenie a sikerért, mivel nem játszott csúcs formában betegsége miatt. A döntőig játszmát sem veszített, ott azonban kettőt is Szuhanyik Grétával szemben. Szerencsére a 4. és 5. játszmát simán nyerte meg az 1. helyen kiemelt versenyzőnk.

U13-ban a kiemelésének megfelelő helyen, a legjobb 8 között végzett. A főtáblán két könnyű győzelmet követően a régi rivális Barcsai Sophietól szenvedett 3-1-es vereséget.

Gergely Márk: A még csak 10 éves versenyzőnk az U11-es korcsoportban lett országos bajnok! Neki sem volt gondja - szettet sem veszített - egészen a döntőig. Fegyver Zsombor (MALÉV SC) ellen azonban nagyott kellett küzdenie a győzelemhez.  A 3-2-es siker azt jelentette, hogy Márk torony magasan vezeti a magyar ranglistát.

U13-ban nehéz sorsolást kapott, és nagy csata után búcsúzni kényszerült a főtábla 1. fordulójában.

Poór Balázs: Saját korcsoportjában, az U12-ben lett országos bajnoki ezüst érmes! A döntőig nem kellett megizzadnia neki sem, ott azonban Lovás Csongor (Dunakeszi) visszavágott a Budapest Bajnokságon elszenvedett vereségéért.

Az összevont újonc számban (U13) főtáblás kiemeltként egy győzelmet követően a későbbi győztes Kizakisz Georgiosz Nikolaosztól kapott ki.

Szarka Gábor: Saját korosztályában, az U11-ben a legjobb 8-ig jutott!  Jó formában versenyzett, és Fegyver Zsombortól is tudott játszmát rabolni a negyeddöntőben.

U13-ban selejtezőt kellett játszania, ám nagy hátrányból fordítva meg tudta nyerni csoportját. A főtáblán Cseri Ádám állította meg,

Az újonc OB eredményei:

http://moatsz.hu/index.php/esemenyek/versenykiirasok/hazai-versenyek/4740-a-2020-evi-osszevont-orszagos-bajnoksag-eredmenyei

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok