A Sportiskola újabb EB érmesét köszöntötte

Colonia Claudia Sabariensum úszóverseny (2)

Dévai Boglárka köszöntése

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hat vasi arany az újonc és serdülő atléták seregszemléjéről

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport.

Izgő-mozgó sportfoglalkozás

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szmolek Emánuel világbajnok

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

Sportiskola szakosztályai

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

A szlovéniai WAKO Európa-bajnokságon a pointfighting, a light-contact, a full-contact és a zenés formagyakorlat szakágak legjobbjai gyűltek össze. A kontinenstornán 21 ország 500 versenyzője vett részt. A szombathelyi Controll SE színeit négy sportoló képviselte az erőpróbán.

Bárdosi Sándor (full-contact, 71 kg) remekül kezdett, első mérkőzésén biztosan verte román riválisát, és jutott be a nyolc közé. A negyeddöntőben a vb-ezüstérmes, Eb-címvédő, későbbi győztes orosz Konikov Iurii azonban jobbnak bizonyult, így az 5. helyen zárt.

Szmolek Emánuel (light-contact, 79 kg) junior vb- és Eb-aranyérmesként, utolsó éves juniorként tette próbára tudását a felnőttek mezőnyében. A nyolcaddöntőben kezdett, német riválisa ellen nehezen melegedett be, aztán a második menetben fordított, és a folytatásban egyre nagyobb előnyre tett szert. Ám a nagy igyekezetében több apró szabálytalanságot vétett, a 4. hibája után pedig leléptette a bíró - egy megnyert mérkőzést bukott így el.

A magyar bajnok Szakál Diána (light-contact, 65 kg) még csak bontogatja szárnyait a nemzetközi porondon, első mérkőzése után búcsúzni kényszerült.

Bertalan Gábor (masters 63 kg, light contct) a negyeddöntőben biztosan nyert, az elődöntőben viszont 2-1-es pontozással maradt alul, bronzéremmel térhetett haza.

Bárdosi Sándornak pontszerző helyen zárt. Szmolek Emauel még csak 18 éves, remek a felépítése, fejlődik, nem fél a munkától. Rutinnal pedig idővel felvértezi magát.

A rutintalanság számlájára írom Szakál Diána szereplését is, aki kifejezetten technikás, ügyes kick-boxos, ám a tudásából ezúttal keveset mutatott meg. Bertalan Gábor az elődöntőben kapott ki,továbbjutást érdemelt volna. De ettől még a bronzérem szépen csillog. 

Bűszke vagyok az egyesület versenyzőire!

Dancsó"Kicsi"Zoltán

Oldalainkat 165 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak