A Sportiskola újabb EB érmesét köszöntötte

Colonia Claudia Sabariensum úszóverseny (2)

Dévai Boglárka köszöntése

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hat vasi arany az újonc és serdülő atléták seregszemléjéről

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport.

Izgő-mozgó sportfoglalkozás

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szmolek Emánuel világbajnok

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

Sportiskola szakosztályai

Kick-light Magyar Bajnoki döntő

A Controll Sportegyesület szervezésével szeptember 1-jén a szombathelyi ELTE-SEK Sportcsarnoka adott otthont a 2018. évi Felnőtt és Master Class Light-contact és Kick-light Magyar Bajnoki döntőnek. A döntőre felnőtt kategóriában súlycsoportonként a ranglista első négy helyezettje kapott meghívást, Master-class korcsoport versenyzői részére a nevezés nyílt rendszerben került kiírásra. A tét nem volt kicsi, hiszen a döntő győztesei a magyar bajnoki címek mellett, a magyar válogatott tagjaként indulási jogot szereztek az idei pozsonyi és maribori kick-light illetve light-contact Európa-bajnokságra.

A fentiek alapján a Controll Sportegyesület 8 felnőtt versenyzője kapott meghívást és 2 master-class versenyzőt nevezett a döntőre. A felnőttek között esélyesként számon tartott- többszörös magyar bajnok- Bárdosi Sándor (-74 kg) a felkészülés utolsó állomásán szerzett sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a magyar bajnoki döntőt, így végül 7 felnőtt versenyző lépett tatamira a hazai bajnoki döntőn.

Dancsó Zoltán tanítványai közül Takács Viktória -65 kg-ban kick-lightban szoros küzdelemben, de megérdemelten szerezte meg első felnőtt bajnoki címét, light-ban ezüstérmes lett.

Bolfán Ákos első éves juniorként először lépett felnőtt magyar bajnoki döntőn tatamira és szerzett ezüstérmet kick-light -69 kg-ban, a fináléban érett, technikás kick-light küzdelmet vívott a budapesti ZMKBA versenyzője ellen.

Bolfán Ádám és Szmolek Emanuel – még szintén junior korúak, Ők is az utánpótlás válogatott edzőtáborból érkeztek a felnőtt döntőre - light-contactban és kick-lightban is ugyanabban a súlycsoportban 79 kg-ban versenyezték végig az első féléves szezont és rendszerint dobogón végeztek. Ezúttal light-contactban Szmolek Emánuel aranyérmet szerzett, második felnőtt magyar bajnoki címét gyűjtötte be, Bolfán Ádám ezüstérmes lett. Kick-lightban Bolfán Ádám kemény küzdelemben 1-1 pontnyi különbséggel maradt le a döntőről csepeli ellenféllel szemben és sajnos Szmolek Emánuel-nek sem sikerült a bravúr, a dobogó második helyén végzett.

A Controll SE master- class versenyzői alaposan kitettek magukért -63kg-ban Bertalan Gábor light és kick-light kategóriában sem talált legyőzőre míg Bárdosi Sándor Ferenc -74 kg-ban kick-lightban első magyar bajnoki címét szerezte meg.

Koszogovits Mihály által irányított kung fu szakosztályból Huszár Dominik -74 kg kick-lightban 2., lightban 3. helyen végzett, Pintér Bálint -84 kg light-contactban nagy csatában szerzett ezüstérmet. Szakál Diána -65 kg light-contactban technikás küzdelemben győzött és lett másodszor magyar bajnok.

A Controll SE sikerként értékeli az eredményeket és a döntő hazai megszervezését, lebonyolítását is.

Eredmények:

Bertalan Gábor                              master class -63 kg LC 1., KL 1.

Bárdosi Sándor Ferenc                 master class -74kg KL 1.

Takács Viktória                             -65 kg KL 1., LC 2.

Szakál Diána                                -65 kg LC 1.

Bolfán Ákos                                  -69 kg KL 2.

Bolfán Ádám                                 -79 kg LC 2., KL 3.

Szmolek Emánuel                         -79 kg LC 1., KL 2.

Pintér Bálint                                   -84 kg LC 2.

Huszár Dominik                             -74 kg KL 2., LC 3.

Oldalainkat 219 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak