4 bronz érmet szereztünk Siófokon

A Sportiskola újabb EB érmesét köszöntötte

Colonia Claudia Sabariensum úszóverseny (2)

Dévai Boglárka köszöntése

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hat vasi arany az újonc és serdülő atléták seregszemléjéről

Horváth Zoltán Kosárlabda Emlékmérkőzés

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport.

Izgő-mozgó sportfoglalkozás

Mercs Abigél III. a junior görkorcsolya EB. váltóban

Sportiskola szakosztályai

4 bronz érmet szereztünk Siófokon

Poór Balázson kívül a SZAK-Sportiskola valamennyi igazolt újonc játékosa elindult  a siófoki területi versenyen, ahol meglepetés érmeket szereztünk.

Három dobogós helyezésünk is váratlanul érkezett. Molnár Liza az U13-asok között jutott az elődöntőig, kimondottan jó játékkal. 3-4 évvel idősebbek között érte el ezt a szép eredményt, és még a későbbi győztes ellen is tudott játszmát nyerni. A legjobb 4-ig nem nagyon tudták megszorítani sem.

Liza az U11-es korosztályban is bronz érmes lett. Miután a soproni Szeli Fruzsinát legyőzte a főtábla első körében, csak óriási csatában kapott ki a döntőbe jutásért Polonyi Nórától (Szekszárd AC). Nyerési lehetőségeket szalasztott el.

Meglepetés érmet hozott még Papp Zsigmond és Horváth Gábor is az U13-asok között. Különösen Zsiga eredménye figyelemre méltó, mivel csak csoport másodikként jutott túl a selejtezőn, és nehéz ágra került ezért.a főtáblán. Szabó Kolos (Mohács) és Híri Olivér (Budaörs) 3-0-s legyőzése kiemelkedő tett volt.. A jóval esélyesebb soproni Szeli Bertalantól kapott ki 3-1-re a döntőbe jutásélrt.

Ugyan eddig jutott Horváth Gábor is, aki előbb klubtársát Poór Patrikot, majd a 3. helyen rangsorolt Fehér Hugót (Sopron) győzte le 3-2-re a kiesés szakaszban. Utóbbit még sohasem verte meg a korábbiakban. Bauer Szilárd (Tolna) állította meg őt az elődöntőben.

A területi ranglistaverseny jegyzőkönyvei:

http://moatsz.hu/index.php/eredmenyek/hazai-eredmenyek/3440-a-nyugat-magyarorszag-2018-evi-ujonc-es-serdulo-teruleti-ii-osztalyu-ranglista-verseny-eredmenyei

Oldalainkat 370 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak