4 bronz érmet szereztünk Siófokon

A Sportiskola újabb EB érmesét köszöntötte

Colonia Claudia Sabariensum úszóverseny (2)

Dévai Boglárka köszöntése

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hat vasi arany az újonc és serdülő atléták seregszemléjéről

Horváth Zoltán Kosárlabda Emlékmérkőzés

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport.

Izgő-mozgó sportfoglalkozás

Mercs Abigél III. a junior görkorcsolya EB. váltóban

Sportiskola szakosztályai

Kickbox Controll Se BP VK 2018

38 ország, 2600 versenyző, 240 klubcsapat részvételével május 18-20-ig Budapesten a BOK Csarnokban rendezték meg a 24. Hungarian Kickboxing World Cup-ot. A Controll SE hét versenyzője 2 arany,- 2 ezüst,- 3 bronzérmet szerezett.

Koledics Dávid kadett 2. korcsoportban ezúttal egy súlycsoporttal feljebb a -57 kg-osok között próbálta ki magát. Lightban és kick-lightban is jó mérkőzést vívott, azonban ellenfelei fizikai fölényével a súlykülönbség miatt még nem tudott megbirkózni, érem nélkül zárt.

Takács Patrik junior 74 kg-ban versenyzett, nála a cél a rutinszerzés volt. Első mérkőzésein ugyan nem jutott túl, de versenyről-versenyre egyre javuló teljesítményt produkál.

Mikós Bendegúz első nemzetközi kick-box versenyén junior 89 kg light-contactban szerzett 3., kick-lightban 2. helyezést.

Takács Viktória 65 kg kick-lightban jó formában versenyzett, junior korosztályban bronzot, a felnőttek között ezüstöt nyert.

Szmolek Emanuel kissé hullámzó teljesítménnyel kezdett, de végül sikerült ráhangolódnia a versenyre és junior -79 kg kick-lightban mindenkit maga mögé utasított és szerzett aranyat.

Szász Krisztofer az érettségi vizsgái között is vállalta a Világkupa szereplést, és nem is volt hiába! Junior 74 kg light-contactban erős mezőnyben nyújtott kiváló teljesítménnyel állhatott fel a dobogó tetejére.

Bárdosi Sándor a felnőttek egyik legkeményebb kategóriájában 74 kg kick-lightban, rutinos versenyzőkkel szemben remek formában versenyzett. Első mérkőzésén az ukrán Babenko Vadim-ot technikás küzdelemben feladásra késztette. A négy között az olasz színekben versenyző, aktuális ukrán világbajnok Zamyatin Pavel ellen nagyon szoros csatában 1 ponttal maradt csak alul. A jövőre nézve bíztató az eredmény, hiszen az áprilisi Austrian Classics Világkupán még jóval magasabb pontkülönbséggel győzött az ukrán.

Eredmények:

Takács Viktória: 65 kg junior KL 3., felnőtt KL 2.
Szmolek Emanuel: 79 kg junior KL 1.
Szász Krisztofer 74kg junior LC 1.
Mikós Bendegúz 89 kg junior LC 3.,KL 2.
Bárdosi Sándor 74 kg felnőtt KL 3.

Oldalainkat 351 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak