CSÚSZDA VERSENY

Csütörtöki Pályaedzés és Kezdő Futók Köre

Éjszakai Futás a Csónakázó tónál 4.0

Kisiskolák Sportversenye Diákolimpia®

Nyári Napközis Sporttábor 2018.

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szuperliga 2018 minifutball

VÍZI PARÁDÉ

Zsinórlabda Bajnokság

Sportiskola szakosztályai

Matolay: Dévai Bogi nyerte az ugrást

A 24. Matolay Elek nemzetközi emlékversenyen Dévai Boglárka, a Szombathelyi Sportiskola válogatott tornásza nyerte meg az ugrás szerdöntőjét.
A Matolay emlékversenyen hagyományosan három korosztály női tornászai lépnek a szerekhez. Az idei viadalon a felnőttek versenyében három aranyat szereztek a magyarok: a dunaújvárosi, Eb-ezüstérmes Kovács Zsófia összetettben és talajon nyert, az ugrás győztese pedig Dévai Boglárka, a Szombathelyi Sportiskola Eb-bronzérmese lett. Vizer Erzsébet és Rácz Gábor tanítványa 13,75 ponttal győzött úgy, hogy egy sérülés, injekcióval is kezelt mellizomhúzódása miatt nem a legerősebb repertoárját mutatta be.

– Nagyon örülök, hogy így is sikerült nyernem, már csak azért is, mert az elmúlt időszakban nagyon sokat összpontosítottam a tanulásra, érettségizem, nyelvvizsgáztam – nyilatkozta a 18 éves tornász. Hozzátette, amint letudja a tanulmányi kötelezettségeit, ismét teljes mértékben a tornára fókuszál majd, és készül az augusztusi, glasgow-i Európa-bajnokságra, ahol egy új ugrást is bemutat.

Dévai Boglárka nemzetközi sikerrel kezdte az új szezont
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Dévai még tagja volt a felemás korlát nyolcas döntőjének is, ahol a hetedik helyet szerezte meg (11,00). Klubtársa, Tömböl Boglárka ugráson hetedik (11,95), korláton nyolcadik lett (9,80). A sport-iskola fiatalabb tornászai közül Németh Viola és Maráczi Fruzsina tornászott a legjobban a 2005/2006-os születésűek kategóriájában, előbbi három, utóbbi két szeren jutott döntőbe. Viola, akit Jordanov Zoltán utánpótláskapitány beválasztott a Héraklész A keretbe, ugráson hetedik (11,80), gerendán és talajon nyolcadik (9,80, illetve 10,00) lett, míg Fruzsina két ötödik helyezést érdemelt ki – felemás korláton (9,20 és talajon (11,80). A 2003/2004-eseknél Hangay Diána ugráson nyolcadikként zárt (11,55).

Forrás: vaol.hu

Oldalainkat 101 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak