4 bronz érmet szereztünk Siófokon

A Sportiskola újabb EB érmesét köszöntötte

Colonia Claudia Sabariensum úszóverseny (2)

Dévai Boglárka köszöntése

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hat vasi arany az újonc és serdülő atléták seregszemléjéről

Horváth Zoltán Kosárlabda Emlékmérkőzés

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport.

Izgő-mozgó sportfoglalkozás

Mercs Abigél III. a junior görkorcsolya EB. váltóban

Sportiskola szakosztályai

Austrian Classics kick-box világkupa

28 országból 2124 nevezést adtak le az április 21-22-ig Innsbruck-ban megrendezett Austrian Classics elnevezésű világkupára, amely az egyik legnépesebb és legerősebb mezőnyt felvonultató viadal a nemzetközi kick-box vérkeringésében. Több ország a teljes válogatott keretével vett részt, így nem volt ritka, hogy a versenyzők akár 32-es tábláról indultak, és több győztes mérkőzéssel érem nélkül távoztak a tatamiról, ezért az Innsbruck-ban megszerzett összes érem megbecsülendő. A szombathelyi Controll SE kick-boxosai ismételten megállták a helyüket, összesen 1 arany, 1 ezüst és 7 bronzérmet szereztek.

Eredmények:

Koledics Dávid C2 -52kg LC 8-16.hely, KL 4-8.hely

Viszket Borisz Junior -63kg LC 8-16.hely, KL 8-16.hely

Bolfán Ákos Junior -69kg LC 3.hely, KL 3. hely, felnőtt -69 kg KL 3.hely

Bolfán Ádám Junior -79kg LC 3.hely, KL 3.hely; felnőtt -79kg LC 2.hely, KL 8-16.hely

Szmolek Emanuel Junior -79kg LC 3.hely, KL 1.hely

Bárdosi Sándor Felnőtt -74 kg KL 3.hely

Bolfán Ákos, Bolfán Ádám, Szmolek Emanuel és Bárdosi Sándor teljesítményét ki kell emelni, négyen összesen 9 érmet hoztak haza Ausztriából. A Bolfán testvérek különösen kitettek magukért, hiszen junior korúként a felnőtt mezőnyben is letették névjegyüket.

Ádám junior -79 kg light-ban és kick-lightban megszerzett szépen csillogó bronzérmei mellett felnőtt kategóriában light-contactban 32-es tábláról indulva, négy győztes mérkőzéssel jutott döntőbe, amelyet a finn versenyzővel szemben –korábbi sérülés miatt- fel kellett adni. Ádám a nap során 11 mérkőzést játszott, a világkupán nyújtott teljesítménye és érmei minden elismerést megérdemelnek!

Ákos első éves juniorként technikás bunyókkal bizonyította tehetségét a felnőttek között is, junior -69kg light és kick-light bronzérmei mellett a felnőtt mezőnyben kick-lightban, népes súlycsoportban nyert bronzérmet.

Szmolek Emanuel –ahogyan Bolfán Ádám is- a juniorok 79 kg-os kategóriájában versenyzett Innsbruckban. Light-contactban a másik ágról ugyancsak beverekedte magát a négy közé és felállhatott a dobogó 3. fokára. Kick-lightban jó versenyzéssel jutott döntőbe, ahol végig szoros eredmény mellett az utolsó másodpercekben fordított az álláson és nyert aranyérmet.

Bárdosi Sándor felnőtt -74 kg-ban jó formát nyújtott az osztrák világkupán, első mérkőzésén a lengyel Eb és VB érmes válogatott Adrian Durma-t búcsúztatta, majd meggyőző fölénnyel nyert egy olasz versenyzővel szemben. Az elődöntőben az ukránok aktuális világbajnoka Pavlo Zamyatin tudta csak megállítani, így harmadik helyezést ért el.

 

Oldalainkat 332 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak