ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

IZGŐ-MOZGÓ SPORTFOGLALKOZÁS

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Tenisz Diákolimpia Országos Döntő

Nyári Napközis Sporttábor 2019.

Díjazták a legjobb Sportiskolásokat

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

Dévai Boglárka köszöntése

Szmolek Emánuel világbajnok

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Sportiskola szakosztályai

Nyári Napközis Sporttábor 2018.

Szombathely, Arena Savaria

A tábor küldetése, céljai:

Tábori programunk küldetése a minél aktívabb és élményekkel gazdagabb szabadidő eltöltése, amelyet csak a sport és a mozgás öröme adhat!

A tábor célja bevonni a gyermekeket az aktív mozgásba és a Szombathelyi Sportiskola szakosztályainak, sportágainak megismerése és kipróbálása által megkönnyíteni a sportágválasztást azok számára, akik még nem sportolnak rendszeresen egyesületben. Fontos szempontnak tartjuk a játék és versenyszabályok betartását, a fair- play szabályainak megtanulását az ellenfél tiszteletét és a veszíteni tudás elfogadását.

A táborban résztvevő gyermekek naponta kétszer - egy délelőtti és egy délutáni- sportági foglalkozáson vesznek részt, amelyen belekóstolhatnak és megismerkedhetnek a különböző sportágak alapjaival. Szerephez jutnak még a sportjátékok, sor-és ügyességi feladatok, és a komplex képességfejlesztő gyakorlatok is.

A sporttábor kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés fontosságára, ezért az ebéd utáni csendes pihenő részeként a témával kapcsolatos programokat szervezünk.

sportkozpont 1200px sporttabor

Program részletek:

Korosztály: 1-5.osztályos diákok jelentkezését várjuk, Szombathely és közvetlen környezetének vonzáskörzetéből.

Létszám: Max. 30 fő/turnus

Turnusok:

2018. június 25-29.

2018. július 02-06.

 

Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.

Jellege: napközis rendszerben

Érkezés: 7.15-8.00

Távozás: 16.00-16.30

Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna

 

Sportági foglalkozások:

 • atlétika
 • kosárlabda
 • tenisz
 • röplabda
 • küzdősport
 • asztalitenisz stb….

 

Kiegészítő programok:

 • Reggeli energetizáló - és csapatépítő játékok
 • 1 tábori napon élményprogram a Holdfényligetben
 • Sor-és váltóverseny
 • Köredzés, akadálypálya
 • Ügyességi gyakorlatok
 • Filmnézés
 • Sport és egészséges életmód témájú foglalkozások
 • Sport kvíz stb…

Jelentkezési folyamat:

Jelentkezni a www.szombathelyisport.hu honlapon letölthető jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva kérnénk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni.

A gyermek regisztrációja és helye a táborban a tábori díj teljes összegének a befizetésével válik véglegessé.

Érdeklődni lehet a 06-30/458-46-00-ás telefonszámon.

A tábor díja: 20 000,- Ft /fő/ turnus

A tábor díját a jelentkezéssel egy időben kérjük befizetni a Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12094507-01212304-00100000 számú bankszámlaszámra. A közleményben kérjük feltüntetni a gyermek nevét és a kiválasztott turnust!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a tábori helyeket díj befizetési sorrendben töltjük fel! Betelt létszám esetén várólistát alakítunk ki, melyből lemondás esetén tudjuk fogadni a gyermekeket!

Lemondási feltételek: 100%-os tábori díj visszafizetését, csak a tábor megkezdése előtt 7 nappal bejelentett lemondás esetén tudjuk teljesíteni! 7 napon belüli lemondás esetén a tábori díj 50%-át áll módunkban visszafizetni. A szervezőnek jogában áll- a nem elégséges létszámú jelentkezésre hivatkozva- visszamondani a tábor megszervezését, ebben az esetben a szervező az e-mailben bejelentett visszamondást követő 5 napon belül visszafizetni a befizetett összeg 100%-át.

A tábori részvételhez szükséges a táborozást megelőző 4 napon belül kiállított szülői nyilatkozat. A nyilatkozat formanyomtatványát a jelentkezési lap beérkezése után a megadott e-mail címre megküldjük. A nyilatkozat igazolja a gyermek megfelelő egészségi állapotát, amelyet kitöltve legkésőbb a tábor kezdőnapján kérnénk leadni.

Szükséges és nélkülözhetetlen ruházat, melyet gyermeke minden nap hozza magával: Sportcipő, papucs vagy szandál, sportruházat (váltó zokni, póló, rövidnadrág), kulacs, törölköző, tisztálkodó szer, rossz idő esetén pulóver vagy melegítő felső, taj kártya, kirándulás napján minimális zsebpénz.

Baleset, sérülés vagy magatartási problémák esetén a jelentkezési lapon megadott telefonszámot értesítjük, ezért kérjük a szülőket, hogy ennek megadásában körültekintően járjanak el, és ügyeljenek arra, hogy gyermekük táborozása alatt mindvégig elérhetőek legyenek!

Az eseményekről, programokról fényképes dokumentáció készül, melynek felhasználásához kérjük jóváhagyásukat. Amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, úgy azt jelezzék a jelentkezési lapon az „Egyéb általam fontosnak tartott közlendők” rovatban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Sporttábor 2018 jelentkezési lap letöltése (kattintson a szövegre).

Szombathely, 2018.április 04.

 

 

 

 

Oldalainkat 85 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

 •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
 •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
 •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
 •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok