AKADÁLYVERSENY

Dobogós veteránok

ÉVBÚCSÚZTATÓ JÉGGÁLA

Nyári Napközis Sporttábor 2018.

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra

XXXII. SZILVESZTER TEREMLABDARÚGÓ TORNA

Zsinórlabda Bajnokság

sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001

Sportiskola szakosztályai

Ovis Zsinórlabda Bajnokság

Szombathely, Arena Savaria 2018. január 26. 

A Magyar Röplabda Szövetség és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. szervezésében második alkalommal került megrendezésre Szombathelyen az Ovis zsinórlabda bajnokság. Az első alkalom sikerét bizonyítja, hogy ezúttal még nagyobb érdeklődés övezte a rendezvényt és 1 kivételével az összes helyi óvoda képviseltette magát, sőt még a Csepregi óvoda is 3 csapattal nevezett. Így végül 20 intézményből összesen 250 óvodást és 60 kísérőt regisztráltunk az előzetes nevezés során. 6 pályán zajlottak a mérkőzések, fiúk és lányok vegyes csapatokban versenyeztek az 5 perces mérkőzéseken.

9.00 órakor egy rövid megnyitóval kezdődött a rendezvény, ahol a szabályokat ismertettük. A lebonyolítás értelmében minden csapat 6 mérkőzést játszott. A nap folyamán gyerek zenék és rajzfilm slágerek fokozták a hangulatot. Önzetlen szponzorainknak köszönhetően minden pályán egységes hálót tudtunk biztosítani, a „meccs labdákat” pedig a szövetség képviselői hozták magukkal.

Az óvónők és a gyerekek emléklapot, valamint ajándékcsomagot kaptak, amely gyümölcsöt, némi édességet, ropogtatnivalót, üdítőt és egy matricás irattartót tartalmazott. A szövetség jóvoltából a tornán minden résztvevő egységes pólót kapott, a gyerekek kéket, a felkészítők pedig pirosat. Ezenkívül az óvodák a jelentkezett csapatok számától függően könnyített röplabdákat kaptak.

A rendezvény során biztonsági szolgálat és orvosi ügyelet működött. Tiszteletét tette az NB I-es Hungast-Haladás felnőtt női röplabda csapata is, valamint 34 Sportiskolás játékos kísérte az ovis csapatokat a zökkenőmentes és gyors versenyzés érdekében. Terveink szerint képzési rendszerünkbe beépítjük ezt a képzést.

Remek hangulatban zajlott a bajnokság, ahogy a videó is mutatja, mindenki nagy megelégedéssel távozott, és várja a folytatást, amelyet tavasszal tervezünk megvalósítani.

A verseny után pozitív visszajelzéseket kaptunk, amely szerint a verseny óta az óvónők előszeretettel használják ezt a mozgásformát az óvodákban is.

A versenyről készült képeket a Szombathelyi Sportiskola Röplabda szakosztály Facebook-os oldalán lehet megtekinteni, valamint a www.szombathelyisport.hu weboldalon.

 

Bedőcs Gergely

           szakosztályvezető

Oldalainkat 140 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 94 513 760 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 8.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak