AKADÁLYVERSENY

Dobogós veteránok

ÉVBÚCSÚZTATÓ JÉGGÁLA

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szombathelyi csapat nyerte a Diákolimpia® Játékos Sportverseny döntőt Egerben

Tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra

XXXII. SZILVESZTER TEREMLABDARÚGÓ TORNA

Zsinórlabda Bajnokság

sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001

Sportiskola szakosztályai

Dobogós veteránok

Véget ért a szombathelyi sportolók számára a WAKO felnőtt kick-box világbajnokság – a veteránok kifejezetten jól teljesítettek.

A Controll SE-nek három sportolója kvalifikálta magát a hazai rendezésű vb-re. Bárdosi Sándor (79 kg, kick-light) első mérkőzésén kikapott, míg Szmolek Emanuel (79 kg, light-contact) egy győztes és egy vesztes mérkőzéssel fejezte be az Eb-t. A veteránok mezőnyében Bertalan Gábor Péter (63 kg) lépett tatamira. Ahogy már megírtuk, light-contactban és point-fightingban is bronzéremmel zárt. Kick-light szabályrendszerben viszont a fináléba jutott. Ahol csütörtökön osztrák riválissal mérkőzött; 2-1 arányban alulmaradt, így ezüstéremmel zárt.

Érmek a kick-box-vb-ről – edzők és sportolók. Balról Dancsó Zoltán, Bertalan Gábor Péter, Pődör Zoltán és Mayer Gábor. Fotó: Contoll SE

Ugyancsak a veteránok mezőnyében ért el szép sikereket az Agrobio Classic KBC színeit képviselő Pődör Csaba (+94 kg). Kick-lightban a dobogó harmadik fokára állhatott fel, light-contact szabályrendszerben pedig biztosan jutott be a döntőbe. A fináléban viszont argentin ellenfele diadalmaskodott (0-3).

– Felemás érzéseim vannak a szombathelyi sportolók szereplését illetően – értékelt szövetségi kapitányként Dancsó Zoltán. – Bárdosi Sándor már harmadik éve tagja a válogatottnak, mégis nehezen bírt el az atmoszférával, a nyomással, az elvárásokkal, túlizgulta a mérkőzését – tőle jobb eredményt vártam. Szmolek Emanuel junior Európa-bajnokként lépett tatamira a vb-n. Tehetséges, nagy szíve van, ismét bizonyította, hogy szép jövő előtt áll. A veteránok szereplése igazán jól sikerült. Pődör Csaba jó erőben, nagy formában versenyzett, érezhetően sok munkát tett a felkészülésébe, büszke lehet az érmeire. Bertalan Gábor Péter pedig az egyetlen versenyző a mezőnyben, aki három szabályrendszerben is dobogóra állhatott – ez önmagáért beszél.

Forrás:vaol.hu

Oldalainkat 121 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 94 513 760 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 8.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak