4 bronz érmet szereztünk Siófokon

A Sportiskola újabb EB érmesét köszöntötte

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYA EURÓPA BAJNOKSÁG

Hat vasi arany az újonc és serdülő atléták seregszemléjéről

Horváth Zoltán Kosárlabda Emlékmérkőzés

Húsz év után újra aranyérmet ünnepelhet a magyar női tornasport.

Izgő-mozgó sportfoglalkozás

Mercs Abigél III. a junior görkorcsolya EB. váltóban

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szurkoljunk együtt Dévai Boginak

Sportiskola szakosztályai

Dobogós veteránok

Véget ért a szombathelyi sportolók számára a WAKO felnőtt kick-box világbajnokság – a veteránok kifejezetten jól teljesítettek.

A Controll SE-nek három sportolója kvalifikálta magát a hazai rendezésű vb-re. Bárdosi Sándor (79 kg, kick-light) első mérkőzésén kikapott, míg Szmolek Emanuel (79 kg, light-contact) egy győztes és egy vesztes mérkőzéssel fejezte be az Eb-t. A veteránok mezőnyében Bertalan Gábor Péter (63 kg) lépett tatamira. Ahogy már megírtuk, light-contactban és point-fightingban is bronzéremmel zárt. Kick-light szabályrendszerben viszont a fináléba jutott. Ahol csütörtökön osztrák riválissal mérkőzött; 2-1 arányban alulmaradt, így ezüstéremmel zárt.

Érmek a kick-box-vb-ről – edzők és sportolók. Balról Dancsó Zoltán, Bertalan Gábor Péter, Pődör Zoltán és Mayer Gábor. Fotó: Contoll SE

Ugyancsak a veteránok mezőnyében ért el szép sikereket az Agrobio Classic KBC színeit képviselő Pődör Csaba (+94 kg). Kick-lightban a dobogó harmadik fokára állhatott fel, light-contact szabályrendszerben pedig biztosan jutott be a döntőbe. A fináléban viszont argentin ellenfele diadalmaskodott (0-3).

– Felemás érzéseim vannak a szombathelyi sportolók szereplését illetően – értékelt szövetségi kapitányként Dancsó Zoltán. – Bárdosi Sándor már harmadik éve tagja a válogatottnak, mégis nehezen bírt el az atmoszférával, a nyomással, az elvárásokkal, túlizgulta a mérkőzését – tőle jobb eredményt vártam. Szmolek Emanuel junior Európa-bajnokként lépett tatamira a vb-n. Tehetséges, nagy szíve van, ismét bizonyította, hogy szép jövő előtt áll. A veteránok szereplése igazán jól sikerült. Pődör Csaba jó erőben, nagy formában versenyzett, érezhetően sok munkát tett a felkészülésébe, büszke lehet az érmeire. Bertalan Gábor Péter pedig az egyetlen versenyző a mezőnyben, aki három szabályrendszerben is dobogóra állhatott – ez önmagáért beszél.

Forrás:vaol.hu

Oldalainkat 917 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak