7 érmet szereztünk a regionális újonc ranglistaversenyen!

Bronzérmes a SzoSI serdülő kosárcsapata

Futballsztárokkal és egy gasztroarccal indul a Danone Focikupa

Kick-box Diákbajnokság Országos döntő

Kickbox Controll Se BP VK 2018

Matolay: Dévai Bogi nyerte az ugrást

Nyári Napközis Sporttábor 2018.

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szuperliga 2018 minifutball

XXV. Black Diamonds ITF Szenior Teniszverseny

Sportiskola szakosztályai

Kick-box EB eredmények kontinenstornáról

Macedónia fővárosa Szkopje adott otthont a 37 ország 1543 kadet és junior korú sportoló részvételével lebonyolított WAKO utánpótlás Kick-box Európa-bajnokságnak.  Remek eredményekkel tért haza a szombathelyi Controll SE 8 fős delegációja a kontinenstornáról, Szmolek Emanuel Európa-bajnoki címe mellett két ezüst és hat bronzéremmel gazdagodott a sportegyesület éremkollekciója. Dancsó Zoltán a Controll vezetőedzőjeként illetve a light-contact és kick-light szakág szövetségi kapitányaként kísérte a magyar válogatottat.

A Controll válogatottjai komoly munkával készültek a z Eb-re, a nyár folyamán két edzőtáborban vettek részt, hosszú heteken át, keményen megdolgoztak a sikerekért. Ennek megfelelően bizakodva várták az Eb-t , amely kiválóan sikerült, a versenyzők kitettek magukért. Ki kell emelni Szmolek Emanuel teljesítményét, aki Európa-bajnokként tért haza, ráadásul az arany mellé még egy ezüstöt is begyűjtött. Emanuel nagy küzdő, rohamosan fejlődik, ott van Európa legszűkebb elitjében. Ha ilyen elszántsággal veti bele magát a munkába a jövőben is, akkor előbb, utóbb a felnőttek között is leteheti névjegyét. Dicséret illeti Szász Krisztofert, aki kick-lightban döntőt vívott, lightban pedig bronzot nyert és Bolfán Ákost is, hiszen Ő is mindkét szabályrendszerben a legjobb négybe verekedte magát. Viszket Boriszt a vállsérülése sem zavarta a jó eredmény elérésében, nyolc között végzett. Bolfán Ádám kiegyenlített mezőnyben, 32-es tábláról, kemény küzdelmek közepette verekedte el magát a dobogóig. Grünczeisz Patrik is hozta az elvárt eredményt, kick-lightban szerzett bronzérmet. Takács Viktória pályafutása első világversenyén bizonyította, hogy számolni kell vele, kick-lightban állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Koledics Dávid szintén újoncként indult a kontinenstornán, becsülettel küzdött, csak 2:1-es pontozással maradt le a továbbjutásról.

2017 09 15 kick box2

Remek sportolókkal dolgozhatok együtt, komoly potenciál rejlik mind a kadet, mind a junior korosztályban. A gyerekekkel a folytatásban is azon leszünk, hogy méltóképpen képviselhessük az országot a nagy nemzetközi tornákon. Jó úton haladunk, ezt bizonyítja, hogy Magyarország az éremtáblázatot Oroszország mögött a második helyen végzett.  Szeretnénk olyan alapokat lerakni, amelyre lehet majd építeni a felnőtt korosztályban is!- értékelt Dancsó Zoltán.

Controll SE érmesek:

Szmolek Emanuel (junior, -79 kg) kick-light 1, light-contact 2.

Szász Krisztofer (junior, -63 kg) kick-light 2. light-contact 3.

Bolfán Ákos (kadet II., -63 kg) kick-light 3., light-contact 3.

Grünczeisz Patrik (junior, -57 kg) kick-light 3.

Takács Viktória (junior, -60 kg) kick-light 3

Bolfán Ádám (junior, -69 kg) kick-light 3.

Oldalainkat 201 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak