7 érmet szereztünk a regionális újonc ranglistaversenyen!

Bronzérmes a SzoSI serdülő kosárcsapata

Futballsztárokkal és egy gasztroarccal indul a Danone Focikupa

Kick-box Diákbajnokság Országos döntő

Kickbox Controll Se BP VK 2018

Matolay: Dévai Bogi nyerte az ugrást

Nyári Napközis Sporttábor 2018.

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szuperliga 2018 minifutball

XXV. Black Diamonds ITF Szenior Teniszverseny

Sportiskola szakosztályai

Tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra

VÉP Dancsó Zoltán szövetségi edző irányításával Vépen edzőtáborozik a korosztályos magyar kick-box válogatott - tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra.

Szeptember 2-9. között Macedónia, Szkopje ad otthont a kadet és junior korosztály kick-box Európa-bajnokságnak. Erre az erőpróbára készül gőzerővel a korosztályos magyar válogatott - light-contact, kick-light, full contact, low kick, K1 szakága - hétfőtől péntekig Vépen. Az edzőtáborban 65 ifjú kick-boxos dolgozik négy edző, Dancsó Zoltán, Olasz Attila, Rehák György és Papp Attila felügyelete mellett.

 Takács Viktória (balról) rúgása talán elnyerte klubedzője, egyben a szövetségi kapitány, Dancsó Zoltán tetszését 

- Vép kipróbált helyszín, remek házigazda, sokadszorra térünk vissza a településre, a szakközépiskola létesítményeiben minden feltétel adott a munkához - jelezte Dancsó Zoltán szövetségi kapitány. - Napi két edzést tartunk a fiataloknak, délelőtt 10-től 12, délután pedig 17-től 19 óráig. Az erőnléttel itt már nem kell foglalkoznunk, a korábbi edzőtáboroknak köszönhetően tökéletes állapotban vannak versenyzőink. Ennek megfelelően elsősorban a technikát finomítjuk, küzdelemben javítunk a mozdulatokon. Vagyis a formába hozás utolsó pillanatában járunk. Az egész tornacsarnokot letatamiztuk, felállítottunk egy ringet is - dolgozunk gőzerővel. Elégedett vagyok a srácok hozzállásával, formájával, mentálisan is rendben van a társaság, szép reményekkel utazhatunk ki az Eb-re. Az edzőtábor után a sportolóink hazamennek a klubjaikba, egy hetet még otthon készülhetnek, aztán pedig irány Szkopje!

A korosztályos magyar kick-box válogatottban a Controll SE színeit nyolc versenyző képviseli: Koledics Dávid, Viszket Borisz, Bolfán Ákos, Grünczeisz Patrik, Szász Krisztofer, Bolfán Ádám, Szmolek Emanuel, Takács Viktória. Míg az Agrobio Classic Kick-Box Klub Holczmüller Benceés Németh Péter személyében két sportolót ad a keretbe.

Dancsô "KICSI" Zoltàn

Oldalainkat 194 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak