AKADÁLYVERSENY

Dobogós veteránok

ÉVBÚCSÚZTATÓ JÉGGÁLA

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Szombathelyi csapat nyerte a Diákolimpia® Játékos Sportverseny döntőt Egerben

Tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra

XXXII. SZILVESZTER TEREMLABDARÚGÓ TORNA

Zsinórlabda Bajnokság

sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001
sportkozpont bannerpiktok 170x71px 001

Sportiskola szakosztályai

Tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra

VÉP Dancsó Zoltán szövetségi edző irányításával Vépen edzőtáborozik a korosztályos magyar kick-box válogatott - tíz vasi sportoló készül a kerettel a közelgő Európa-bajnokságra.

Szeptember 2-9. között Macedónia, Szkopje ad otthont a kadet és junior korosztály kick-box Európa-bajnokságnak. Erre az erőpróbára készül gőzerővel a korosztályos magyar válogatott - light-contact, kick-light, full contact, low kick, K1 szakága - hétfőtől péntekig Vépen. Az edzőtáborban 65 ifjú kick-boxos dolgozik négy edző, Dancsó Zoltán, Olasz Attila, Rehák György és Papp Attila felügyelete mellett.

 Takács Viktória (balról) rúgása talán elnyerte klubedzője, egyben a szövetségi kapitány, Dancsó Zoltán tetszését 

- Vép kipróbált helyszín, remek házigazda, sokadszorra térünk vissza a településre, a szakközépiskola létesítményeiben minden feltétel adott a munkához - jelezte Dancsó Zoltán szövetségi kapitány. - Napi két edzést tartunk a fiataloknak, délelőtt 10-től 12, délután pedig 17-től 19 óráig. Az erőnléttel itt már nem kell foglalkoznunk, a korábbi edzőtáboroknak köszönhetően tökéletes állapotban vannak versenyzőink. Ennek megfelelően elsősorban a technikát finomítjuk, küzdelemben javítunk a mozdulatokon. Vagyis a formába hozás utolsó pillanatában járunk. Az egész tornacsarnokot letatamiztuk, felállítottunk egy ringet is - dolgozunk gőzerővel. Elégedett vagyok a srácok hozzállásával, formájával, mentálisan is rendben van a társaság, szép reményekkel utazhatunk ki az Eb-re. Az edzőtábor után a sportolóink hazamennek a klubjaikba, egy hetet még otthon készülhetnek, aztán pedig irány Szkopje!

A korosztályos magyar kick-box válogatottban a Controll SE színeit nyolc versenyző képviseli: Koledics Dávid, Viszket Borisz, Bolfán Ákos, Grünczeisz Patrik, Szász Krisztofer, Bolfán Ádám, Szmolek Emanuel, Takács Viktória. Míg az Agrobio Classic Kick-Box Klub Holczmüller Benceés Németh Péter személyében két sportolót ad a keretbe.

Dancsô "KICSI" Zoltàn

Oldalainkat 52 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 94 513 760 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 8.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Partner oldalak