ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

IZGŐ-MOZGÓ SPORTFOGLALKOZÁS

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Tenisz Diákolimpia Országos Döntő

Nyári Napközis Sporttábor 2019.

Díjazták a legjobb Sportiskolásokat

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

Dévai Boglárka köszöntése

Szmolek Emánuel világbajnok

Szeminárium,- oktatóterem kiadó!

A belváros peremén, a kórházzal szemben 30-35 fő egyidejű befogadására alkalmas 60 nm-es terem...

Sportiskola szakosztályai

Befejeződtek csapataink számára az országos küzdelmek

U13 csapatunk a szezon elején kitűzött célját maximálisan teljesítette. Bekerült a 12 csapatos szegedi országos döntőbe (2017. április 29-30.). Ott remek teljesítményének köszönhetően a 8. helyen zárt. Tóth Zsuzsanna edzette csapatból két játékos neve is bekerült a korosztályos válogatott edzőjének noteszébe. A munka nem áll meg, hiszen gőzerővel készülnek a következő nagy kihívásra, a nagy pályás 6-6 elleni játékra. 

U12 csapatunk képviselte a Szombathelyi Sportiskola színeit az Országos Mini Kupán. A budapesti megmérettetés volt az első komoly erőfelmérője ennek a társaságnak. Szőke Csilla tanítványai az első napon kicsit megilletődötten szerepeltek. A második nap viszont minden mérkőzésükön magabiztosan teljesítettek. 52 csapat közül a 25. helyen végeztek. Zömében ennek a csapatnak a játékosai alkotják a jövő évi mini U13-as gárdánkat. 

Az U10-es korosztály számára megrendezett Országos Szupermini Kupán összesen 77 csapat vett részt. Kiemelt kategóriában a 24-ik helyen végzett a 1-es csapatunk, míg az alap kategóriában a 27-ik helyet szerezte meg a másik csapatunk.

U15-ös lányok számára az országos elődöntő szereplés volt előirányozva. Az első két fordulóban elért remek eredményeknek köszönhetően hamar teljesítették a célt. A kiemelt bajnokságba való bekerülés már biztos elődöntős szereplést eredményezett. Az ország legjobb csapataival játszhattunk hétről-hétre. A hat csapatos döntőbe kerülés sajnos nem sikerült. Kicsi választott el minket az óriási eredménytől. Hetedik helyen zártuk a 2016/2017-es bajnokságot. Két játékosunk (Németh Tekla, Szendrődi Rebeka) a nyár folyamán újra bizonyíthat a válogatott összetartásokon.

U17-es csapatunk a HVSE játékosokkal kiegészítve felemásan teljesített. Nem minden fordulóban a legerősebb kerettel tudtunk pályára lépni. A megszerzett 13. helyezés így is az utóbbi évek legjobb eredménye ebben a korosztályban.

Bedőcs Gergely

szakosztályvezető

Oldalainkat 92 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 6.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok