Sportliget teniszsátor igényfelmérést!

SZOMBATHELYI SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG versenykiírás és sorsolás

FRISSÍTÉS! Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tájékoztató

Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

Sportiskola szakosztályai

III. Nádudvari Gasztro Kupa

A COVID-19 miatti 7 hónapos leállást követően, a hétvégén Nádudvar adott otthont a márciusi Diákolimpia után félbeszakadt - de most újra indult - versenyszezon következő megmérettetésének.

A III. Nádudvari Gasztro Kupa nyílt országos versenye az egész hazai kick-box társadalmat megmozgatta, hiszen a gyermektől a felnőtt korcsoportig, négy szabályrendszerben (pointfighting, light-contact, kick-light és formagyakorlat) avattak bajnokot a Hajdú-Bihar megyei településen.

A szombathelyi Agrobio Classic Kick-box Club két versenyzővel vágott neki a versenynek. Holczmüller Bence és Králl Csaba sportolóink Mayer Gábor vezetőedzővel utazott Nádudvarra, ahol újra versenyszituációba kerülhettek.

Holczmüller Bence 84 kg-ban indult kick-light szabályrendszerben. A döntőben felnőtt kick-box világbajnokkal találkozott, akivel szemben gyönyörű győzelmet aratott. Holczmüller Bence junior korcsoportú versenyzőként remekelt a tatamin. Ezzel az 1 helyen végzett. A dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Králl Csaba 74 kg-ban indult kick-light szabályrendszerben, ahol újabb tapasztalatokat szerzett, de az éremszerzés még elmaradt.

Mayer Gábor vezetőedző nyilatkozata:

"Holczmüller Bence és Králl Csaba nagy fogyasztás és több hónapnyi kényszerszünet után ismét tatamira lépett versenykörülmények között. A felkészülés nagyon jól sikerült. Holczmüller Bence - a tavalyi utánpótlás Európa-bajnokság bajnokaként - éremesélyesként utazott a versenyre. Kiváló formában és nagyon motiváltan tért vissza a küzdőtérre. Sikeres taktikával és remek felkészüléssel elértük a várt győzelmet. Nagy dolog, hogy egy junior utánpótlás korú versenyző győzedelmeskedik egy felnőtt világbajnokkal szemben! Nagyon határozottan, támadóan lépett fel a döntőben, melyet siker koronázott.

Králl Csaba év elején érkezett egyesületünkbe. Korábban másik sportegyesületben sportolt. Jelenleg még hiányzik a verseny rutin, a verseny tapasztalat. Ez a verseny, ha érmet nem is, de reményeim szerint további tapasztalattal gazdagította Csabát. A befektetett munka és a növekvő tapasztalat előbb-utóbb meghozza a sikereket. Gratulálok mindkettő versenyzőnek."

A következő hazai verseny Szombathelyen lesz, melyre szeretettel várunk minden szurkolót és kick-box sportág iránt érdeklődő gyereket, felnőttet.

2020. november 7.

Light-contact és Kick-light Felnőtt és Master Class Magyar Bajnoki Döntő

ELTE SEK Sportcsarnok, 9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok